Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Geweldige VERPLEEGKUNDIGEN gezocht!!

  • de Wielewaal

    De Wielewaal organiseert grensverleggende groepsvakanties voor kinderen en jongeren met een handicap. Er zijn vakanties voor jongeren met een lichamelijke handicap, meervoudig complexe handicap en jongeren met ADHD en/of Autisme.

    Voor de één-op-één begeleiding van de vakanties zijn veel vrijwilligers nodig. Ben je jong en enthousiast? En zoek je leuk vrijwilligerswerk in Nederland en in het buitenland? Meld je dan aan en ervaar hoe leuk het is om gehandicapte leeftijdgenoten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

    Op de meeste vakanties ook een verpleegkundige mee. De Wielewaal zoekt daarom ook BIG-geregistreerde verpleegkundigen en artsen om de verpleegtechnische taken tijdens een vakantie uit te voeren. Samen met de reisleider en assistent vorm je de reisleiding.

    Op een Wielewaal-vakantie ben je op een totaal andere manier met je vak bezig dan tijdens je werk. Natuurlijk draai je ook mee met alle activiteiten en uitstapjes.

    Bang om er alleen voor te staan? Voor advies en ondersteuning kun je te allen tijde een beroep doen op het Medisch Team van De Wielewaal. De medisch adviseurs helpen je bij al je vragen en onzekerheden.

    Wat doe je als verpleegkundige?

    - Alle voorkomende verpleegkundige handelingen.

    - Medicatiebeheer

    - Helpen bij de dagelijkse verzorging en onervaren vrijwilligers hierbij begeleiden

    Iets voor jou? Mail naar saskia.awater@wielewaal.nl voor meer informatie of bel 030-2522153

  • Stichting Wielewaal

    LET OP :

    Stichting Wielewaal is verhuisd en heeft ook een nieuw telefoonnummer:

    Stichting Wielewaal

    Regentesselaan 20-26

    1217 EG Hilversum

    t 088 122 44 00

    f 088 122 44 88

    www.wielewaal.nl